Inviterer til familiedag på Bjorelvnes:

– Folk er nok litt utsultet på aktiviteter

Lørdag 28. august inviteres det til familiedag på Bjorelvnes i stedet for de årlige Bjorelvnesdagan, som har blitt avlyst med hensyn til de gjeldende smittevernreglene.

FOLKEHAV: Så folksomt som dette kan det være på Bjorelvnesdagan, som i år har måttet bli begrenset til en familiedag lørdag 28. august. Foto: Bjorelvnesdagan 

nyheter

På grunn av koronasituasjonen måtte Bjorelvnes bygdelag se seg nødt til å avlyse Bjorelvnesdagan i år. I stedet har de lagt til rette for en slags familiedag, med blant annet grilling, et storslagent Kaptein Bukkeskinn-show og sensommerquiz.

– Vi hadde jo allerede begynt planleggingen av Bjorelvnesdagan for en god stund siden, så vi ønsker å gjennomføre noe av det vi har jobbet med, så langt det lar seg gjøre i forhold til smittevernreglene, forteller Lise Springborn, som er en av de frivillige arrangørene.