Lærer ungdom å ta gode bilder med mobilen

- Dette skal være et kurs der man lærer om fotografering med det utstyret de unge har tilgjengelig, sier kursleder Hans-Erik Børve. De engasjerte deltakerne mener kurset er nyttig og noe de kommer til å få god bruk for.

NYTTIG: Ungdommen på fotokurset i Salangen mener det er nyttig å lære seg å ta gode bilder med mobilen på fotokurset i Salangen Fv kursleder Hans Erik Børve, Amalie Reite, Ronelia Larsen, Kamilla Larsen Emma Mortensen og Eirin Heggelund  Foto: Ulf Antonsen

nyheter

Ved første øyekast, ser det ut som om kursleder Hans-Erik Børve er alene på kurset ved Frivilligsentralen i Salangen. Etter hvert dukker det opp ungdom hist og her som sitter gjemt i blomsterfloraen. Med kamera på mobilen tar de foto tett på blomster, gjerne i kombinasjon med insekter.

- Jeg er veldig kunstinteressert og liker å holde på med tegning, maling og musikk derfor passer det å ta dette kurset også, sier Eirin Heggelund mens hun sitter på kne og tar nærbilder av blomster.