Følte at ministeren lyttet

Simon Løvhaug, ordfører i Salangen og bøndene i Salangen og Lavangen følte at de ble tatt på alvor av landbruksminister Bollestad i Salangen søndag kveld.

FORNØYD: Bøndene fra Salangen og Lavangen som var tilstede på møte med landbruksminister Bollestad på Løvhaug gård søndag kveld følte at de ble lyttet til og tatt på alvor, forteller en fornøyd vert, 22-årige Simon Løvhaug.   Foto: Ulf Antonsen

nyheter

–Landbruksminister Olaug Bollestad kom til Løvhaug gård på bakgrunn av din invitasjon. Føler du at dere ble hørt?

– Absolutt, svarer Simon Løvhaug. – Hun har jo lovd å følge opp en del spørsmål som vi sitter igjen med i forhold til hvordan Miljødirektoratet har håndtert saken, spesielt angående hundene som er blitt sendt sørover, så ja vi har absolutt et positivt inntrykk men vi må vente og se hva som skjer etterpå, sier Løvhaug.