Buktafestivalen med minifestival

Da Buktafestivalen ble avlyst i vår, gikk festivalen i gang med å finne alternative løsninger for sommeren. Nå presenterer de Buktafestivalen: Plan B – en minifestival i Tromsø sentrum 22. – 24. juli.

BUKTAFESTIVALEN: Det blir muligens ikke like folksomt på årets Buktafestival, og på grunn av den begrensede kapasiteten kommer nok billettene til å gå fort, forteller festivalsjef Egil Bye Damsgård.  Foto: Marius Fiskum

nyheter

– Dette blir jo et nedstrippet opplegg i forhold til det vi er vant med, men akkurat nå finnes det ikke noe som er en «for liten» festival. Vi er stolte og glade for at vi endelig skal få fylle tre dager med rock, øl og sjømat, uttrykker en begeistret festivalsjef, Egil Bye Damsgård.

Buktafestivalen: Plan B vil finne sted på uteområdet til Hålogaland Teater i samarbeid med teaterkafeen på HT. Her skal en håndfull suverene artister og band opptre, og man kan se fram til magisk festivalstemning tre kvelder på rad.