Vill Glede:

Liv, leking og læring på vikingleir

Det var stor entusiasme å spore blant både barn og voksne på Mellem Gård i Dyrøy da ekteparet Jochem Cuypers og Kim Broux inviterte til vikingleir på Mellem Gård denne uka.

SLAGET PÅ MELLEM: Tristan Cuypers (10), Rafael Gamst Gomez (10) og Emrik Nygård (9) lagde skjold til den store kampen om Mellem Gård.  Foto: Dina Bråthen

nyheter

Smilene var brede hos de bortimot 30 barna som deltok på vikingleiren som varte fra onsdag til fredag. Leiren er et av mange initiativ i forbindelse med Broux og Cuypers´ prosjekt ”Vill Glede”. Vill Glede er en gratis aktivitetspakke til barn i Dyrøy og Namsskogan, med mål om å spre friluftsglede, kunnskap og bidra til bedre psykisk helse. Paret har allerede gjennomført en rekke arrangementer, blant annet hundekjøring, rovdyrskole, kiting og snøhulebygging.

– Vi har hatt flere arrangementer her i området, blant annet hundekjøring i Målselv og samisk dag på Gamtofta i Sørreisa, og i vinter hadde vi diverse aktiviteter på Namsskogan, der vi bor, forteller Cuypers.