Målselv-mann tatt for smugling av dopingmidler

En 46 år gammel mann, bosatt i Målselv kommune, har ved to anledninger forsøkt å smugle ulovlige dopingmidler inn i Norge.

DOPINGMIDLER: En Målselvmann er ilagt bot etter å ha forsøkt å smugle ulovlige dopingmidler.  Foto: Matt Dunham, AP/NTB scanpix

nyheter

46-åringen hadde i 2019 bestilt en pakkeleveranse fra Polen. På Gardermoen oppdaget tollvesenet at pakken innehold 20 milliliter med flytende testosteron og trenblone - som begge er ulovlige dopingmidler i Norge.


Urinerte bak pizzasjappe — det ble dyrt

En mann er ilagt forelegg for å ha urinert på offentlig sted i Bardu.


I fjor forsøkte mannen igjen å smugle inn ulovlige stoffer. Han ble tatt på Tromsø Lufthavn etter å komme fra utlandet. Med seg hadde han testosteron, trenbolone og over hundre tabletter med stanozolol - som er et anabolt androgent steroid.