Den siste kampen er spilt på Neptun idrettsbane: Nå vil bygdelaget selge eiendommen

Grasmyr bygdelag overtok den drøyt 14 dekar store eiendommen da idrettslaget Neptun ble nedlagt. Men de innser at de ikke har bruk for området, og nå vil de selge til noen som ønsker å utvikle området til noe positivt for bygda.

VIL SELGE: Kurt Jensen (t.v.), Karl Sebakk, Arne Hanssen og Oddmund Johansen har mange gode minner fra Neptun idrettsbane. Nå er det Grasmyr bygdelag som eier den drøyt 14 dekar store eiendommen som fotballbanen er en del av, men bygdelaget ønsker nå å selge eiendommen til noen som vil utvikle området til noe positivt for Senja-bygda.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Det er klart det er litt vemodig. Jeg har selv spilt mange kamper her, og har absolutt et nært forhold til dette området sier, Oddmund Johansen, og får samtykkende nikk fra sine bygdelagskompanjonger, Karl Sebakk, Kurt Jensen og Arne Hanssen.

Sebakk er leder for bygdelaget på Grasmyr, og han forteller at bygdelaget overtok eiendommen for 4-5 år siden.