Festivalarrangør fikk skikk på smittevernet

Onsdag kunne kontrollørene rapportere om både lovbrudd og uregelmessigheter. Dagen etter hadde Nordnorsk Countryfestival alt på stell.

FIKK GRUNN TIL Å SMILE: Kommuneoverlege Vidar Bjørnås hadde ingen grunn til å smile over resultatene i tilsynsrapporten fra første dag av Nordnorsk Countryfestival, men dagen etter hadde arrangørene gjort grep som kommuneoverlegen setter pris på. Alle avvik fra første dag var rettet opp, og Bjørnås håper at både Målselvfossen restaurantdrift og andre arrangører fortsetter med å ta smittevernhensynet like alvorlig.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

Det går fram at tilsynsrapportene som er laget etter at kontrollører fra Målselv kommune sjekket arrangørens omgang med smittevernreglene under Nordnorsk Countryfestival ved Målselvfossen i forrige uke.

– Ja, arrangøren gjorde mange fornuftige grep fra første til andre dag, sier kommuneoverlege Vidar Bjørnås.