Kommunen jakter 3000 personer som ikke har registrert seg

Senja kommune ber alle som ikke har gjort det om å melde seg i vaksinasjonskø i kommunen.

PRESSEBRIEF: Onsdag innkalte Senja kommune til en pressebrief på rådhuset hvor hovedbudskapet var å be alle som ikke har gjort det om å registrere seg i vaksinasjonskøen.  Fra venstre: kommuneoverlege Aslak Hovda Lien, ordfører Tom-Rune Eliseussen og vaksinasjonskoordinator Bente Johnsen Karlsen.  Foto: Robin Ali Wahl

nyheter

Fortsatt er det rundt 3000 av 12.000 personer i Senja kommune som ikke har registrert seg i helseboka for vaksinasjon, og vaksinasjonskøen beveger seg raskt fremover.

Onsdag innkalte Senja kommune til en pressebrief på rådhuset hvor hovedbudskapet var å be alle som ikke har gjort det om å registrere seg i vaksinasjonskøen. Tilstede på pressebriefen var ordfører Tom-Rune Eliseussen, kommuneoverlege Aslak Hovda Lien og vaksinasjonskoordinator Bente Johnsen Karlsen.