Her blir det Pride!

Et enstemmig kommunestyre gikk inn for at regnbueflagget skal heises utenfor både kommunehuset og skolene i Målselv Pride-måneden juni. Det er May-Tove Pryneid veldig glad for.

STOLTHET:  Om ikke lenge skal denne flaggstanga utenfor kommunehuset, samt flaggstengene utenfor alle de sju kommunale skolene i Målselv prydes med regnbueflagget. Det er Rødts May-Tove Pryneid veldig glad for.   Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Herregud . . . Det er jo fantastisk. Jeg ble nesten litt rørt da alle gikk inn for dette, for det er jo så fint at vi kan samles om noe positivt i kommunestyret i Målselv, sier May-Tove Pryneid, Rødt-representanten som fremmet forslag om Pride-flagging som en interpellasjon i kommunestyret torsdag.

Love and Pride

I interpellasjonen ba hun på vegne av Rødt Målselv om at kommunestyret skulle gjøre vedtak om å støtte LHBTIQ-miljøet i Målselv under Pride-måneden i juni.