Hedret som Miljøfyrtårn

Tre store målselvbedrifter har sertifisert seg som Miljøfyrtårn. Torsdag ble de hedret i kommunestyret.

MILJØBEVISST: Erik Helin (t.v), Paul Kongsvold og Stian Olsen representerer henholdsvis Målselv Maskin, Øverbygd Elektro og Storegga Entreprenør. Torsdag mottok de synlige bevis på at bedriftene de representerer er sertifisert som Miljøfyrtårn.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– De planlegger hvordan de skal sette best mulig klimaavtrykk, og det tjener miljøet, egen bunnlinje og framtidige generasjoner. Dette synes jeg er veldig bra, sa ordfører Bengt Magne Luneng, før han overrakte de synlige bevisene på miljøfyrtårnsertifiseringa i kommunestyret.

De tre bedriftene er Storegga Entreprenør, Øverbygd Elektro og Målselv Maskin, og det var henholdsvis Stian Olsen, Paul Kongsvold og Erik Helin som representerte disse i kommunestyret. Senere i møtet mottok også Ingvar Brekke sertifiseringsbeviset på vegne av Kolbjørn Olsen AS.