Flere vil ha giganteiendommen: – Vil gi bud uten å komme på visning

Neste fredag klokka 12 utløper budfristen. Salgsansvarlig Thorbjørn Nymo er veldig spent på om Målselv kommune da står igjen med kjøper av bygget.

NÅ SKJER DET: Førstkommende tirsdag er det visning, og den påfølgende fredagen utløper budfristen Målselv kommune har satt for eiendommen som tidligere huset Målselv syke- og aldershjem. Salgsansvarlig Thorbjørn Nymo er spent, men håper kommunen får en bra slump penger for eiendommen som verditaksert til 12 millioner kroner.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Ja, det er klart det er spennende. Jeg håper jo at kommunen sitter igjen med en del kroner for denne eiendommen, slik at politikerne får mer penger til å kunne utvikle Målselv, sier Nymo, som altså jobber på oppdrag fra Målselv kommune med å selge eiendommen som tidligere huset Målselv syke- og aldershjem (MSAH).

Førstkommende tirsdag mellom klokka 15 og 17 er det avsatt tid til visning av eiendommen for interesserte kjøpere, mens budfristen altså er satt til den påfølgende fredagen klokka 12.