Mann risikerer 14.000 kroner i bot for ulovlig snøskuterkjøring

En mann fra Troms må møte i Nord-Troms og Senja tingrett tiltalt for ulovlig snøskuterkjøring.

ILLUSTRASJONSFOTO: En mann må møte i tingretten tiltalt for ulovlig snøskuterkjøring. Foto: Svein Inge Grøttem  Foto: Harstad Tidende

nyheter

Det var søndag 7. mars i år i Målselv at en mann i 40-årene fra et annet sted i Troms skal ha kjørt ulovlig med snøskuter. Ifølge tiltalen skal mannen ha kjørt snøskuteren ut fra skuterløypen og ut på Moskánjávri vannet uten å ha løyve eller tillatelse til det.

Mannen fikk et forelegg på 12.000 kroner for overtredelsen, men har ikke vedtatt boten. Saken blir dermed oversendt domstolen for avgjørelse. I Nord-Troms og Senja tingrett bortfaller strafferabatten og i tiltalen varsles det om at det i retten vil bli lagt ned påstand om bot på 14.000 kroner.