Drømmestart på juni – men nå er nedbøren på tur:

Måtte flagge for søndagsværet

Kristian var på jobb og Yones på kurs søndag. Men i pausene fikk de anledning til å kjenne på sommeren, og til og med ta en liten luftetur i en helt spesiell doning.

KJÆRKOMMEN PAUSE:  Yones Akallouch og Kristian Moldenæs var blant de som måtte jobbe på den fine, første junisøndagen i Midt-Troms. Men i pausene trakk de ut i finværet, og Kristian valgte sågar å flagge for søndagsværet i fronten på sin staslige 87 år gamle Chevrolet. 

nyheter

– Vi savner vel å kunne gå i shorts på en slik dag, men det går bra. Og så ser vi jo veldig fram til en softis med sjokoladestrø etter endt arbeidsdag, da . . ., sier Kristian Moldenæs, og får bekreftende nikk fra Yones Akallouch.

De to var del av ei gruppe som i går gjennomførte kursvirksomhet på Bardufoss, med Kristian som instruktør og Yones blant kursdeltakerne.