Målselv Venstre ønsker legevaktsamarbeid med Bardu

GÅR FOR BARDU: Gruppeleder i Målselv Venstre, Roar Sollied.  Foto: Amund Hansen

nyheter

Det opplyser gruppeleder i Målselv Venstre, Roar Sollied, i en pressemelding torsdag kveld. Målselv Venstre mener det ikke ligger noen stor økonomisk gevinst ved et bytte.

– Målselv Venstre ville i siste formannskapsmøte ikke utelukke et videre samarbeid for Målselv kommune i Bardu IKL. Innbyggerne uttrykker alminnelig tilfredshet med tjenesten og avstanden til Setermoen, med farbar veg gjennom hele året. Derfor har Venstre landet på at Målselv kommune bør videreføre et samarbeid med Bardu IKL. Det standpunktet forsterker seg gjennom de reduksjoner som IKL og Bardu kommune nylig har presentert. Dermed blir det ikke heller ikke noen stor økonomisk gevinst i å skifte fra et samarbeid som fungerer tilfredsstillende for pasientene og som legene også ønsker. Samtidig må man fortsatt videreutvikle det interkommunale legevaktsamarbeidet, står det i pressemeldingen.