Syv nye smittede i Tromsø: – Uoversiktlig situasjon

Syv nye smittetilfeller er avdekket i Tromsø tirsdag. Ifølge Øivind Benjaminsen, fagleder for koronasenteret, er situasjonen komplisert.

SYV NYE SMITTEDE: Øivind Benjaminsen, fagleder ved koronasenteret, sier at det er avdekket syv nye smittetilfeller i Tromsø. – Det er en uoversiktlig situasjon, sier han.   Foto: RONALD JOHANSEN

nyheter

– Det er en uoversiktlig situasjon, med et utbrudd hvor vi foreløpig ikke har funnet opprinnelsen til alle smittetilfellene. Vi driver nå et krevende smittesporingsarbeid, og vi vil sette inn ekstra ressurser i sporingsteamet onsdag, sier han i en pressemelding fra kommunen. Det skriver iTromsø.

Ifølge pressemeldingene er det Hamna Friluftsbarnehage, Tromsdalen videregående skole og Vigør rehabiliteringssykehus (tidligere Kurbadet) som er rammet av smitten. Ifølge kommunen jobber nå smittevernteamet sammen med de berørte smittestedene for å kartlegge mulig opprinnelse for smitten, og kartlegge nærkontakter.