Fagskolen i Troms og Midt-Troms Museum skal utvikle nytt studietilbud

Fagskolen i Troms har fått 1,1 millioner kroner av Kompetanse Norge til utvikling og oppstart av studie innen bygningsvern i Arktis.

NYTT STUDIE: Fagskolen i Troms får 1,1 millioner kroner til utvikling av nytt studie.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Fagskolen, som gir høyere yrkesfaglig utdanning og videreutdanning for fagutdannede, skal starte opp med studiet bygningsvern i Arktis. Studietilbudet vil inngå som en del av fagskoletilbudet for bygg og anlegg.

– Interessen for høyere yrkesrettet utdanning øker, og studietilbudet innenfor bygningsvern i Arktis gir fagskolen en god mulighet til ytterligere å utvide vårt tilbud innenfor byggfaget. Det er vi svært tilfreds med, sier Østen Mortvedt, styreleder ved Fagskolen i Troms, i en pressemelding.