Frykter nye skuterløyper vil bety kroken på døra for Bardus eldste reiselivsbedrift:

Mener skuterfokuset gjør Bardu mindre attraktivt

Morten Klauer mener et ensidig fokus på å legge til rette for mer skuterkjøring gjør Bardu mindre attraktivt. Og nå frykter han at nye løyper vil bety kroken på døra for reiselivsbedriften familien har drevet i over 30 år.

UBERØRT: Morten Klauer mener Bardu er bedre tjent med å legge til rette for at det fortsatt skal være mulig å oppleve uberørt natur på innlandet, enn med å legge til rette for mer skuterkjøring i de indre områder.  Foto: Bjoern Klauer

nyheter

– Jeg er sjokkert!

Slik innleder Morten Klauer brevet han nå har sendt til politikere og administrasjon i Bardu, et brev som også er på trykk i fredagsutgaven av Folkebladet. Klauer driver sammen med sin far og samboer Huskyfarm Innset AS, som basert på sine nesten 90 hunder i et normalår selger villmarksopplevelser for over tre millioner kroner i Bardu.