Fikk inn over 20 navneforslag på nyskolen i Bardu:

Robekveien kulturskole blir neppe navnet

I april gikk prosjektstyret ut og ba innbyggerne komme med navnefoslag på den nye skolen som snart står ferdig på Setermoen. Prosjektstyrelederen er rimelig fornøyd med responsen, men vedgår at han har mer sans for noen enn for andre av forslagene.

SKAL FÅ NAVN: Den nye barne- og ungdomsskolen på Setermoen skal stå ferdig på senhøsten. Nå skal den få navn, og prosjektstyret har da både seriøse og mindre seriøse forslag å velge mellom.   Foto: Privat

nyheter

– Det er positivt at folk har engasjert seg, men noen av forslagene er vel mer seriøse enn andre, sier Terje Nyberget.

Som leder av prosjektstyret for nyskolen var det han som i april gikk ut og ba om navneforslag, og samtidig signaliserte han at via Nye Troms at han personlig hadde sansen for Bardu skole og kulturhus, et forslag som han også hadde gjort dette forslaget kjent for prosjektstyret.