Bo og Bistand skal etablere sykehus i nord:

Vurderer Midt-Troms som lokasjon

Bo og Bistand, som har hovedkontor på Finnsnes, skal etablere sykehusdrift i nord. Én av plassene de vurderer sterkt å legge sykehuset til, er Midt-Troms.

INNGÅR SAMARBEID: Lisa Gresseth (t.v.) og Ann-Frid Myrlie (t.h.) i Bo og Bistand på Finnsnes, har inngått samarbeid med milliardær Carl Erik Krefting (i midten) om å bygge et sykehus i nord.   Foto: Privat

nyheter

De to eierne av Bo og Bistand, Ann-Frid Myrlie og Lisa Gresseth (som også startet helseforetaket i 2010) kjøpte seg i 2020 opp i helseforetaket «Recoveryakademiet». I dag sitter de som en av hovedaksjonærene sammen med partner Ole Andreas Underland, og eier omtrent halvparten av selskapet sammen med Underland. Nå forteller de til Folkebladet at de skal etablere sykehusdrift i nord.

– Dette blir veldig bra. Vi er fortsatt i orienteringsfasen, så vi har ikke landet en plass for hvor dette sykehuset skal være. Vi ser på lokaliteter i Midt-Troms, men vi har ikke bestemt oss, så vi utelukker ikke at vi også kan havne i andre deler av landsdelen, sier Ann-Frid Myrlie.