Skal selge sykehjemmet: – Kan flytte rett inn her

Mange offentlige eiendommer i Målselv skal skifte eier denne vinteren og våren. Neste ut er den kommunale eiendommen som huset Målselv syke. og aldershjem (MSAH).

STOR EIENDOM: En ny stor, offentlig eiendom legges nå ut for salg i Målselv. – Her kan deet bli det meste annet enn sykehjem, sier Thorbjørn Nymo, som på vegne av kommunen har i oppgave å forestå salget av eiendommen som fram til for et år siden huset Målselv syke- og aldershjem.  Foto: Gjermund Nilssen

Det er absolutt mulig å starte opp virksomhet innen reiseliv, asylmottak, hotell eller noe helt annet her, raskt.

Thorbjørn Nymo
nyheter

Troms fylkeskommune har i vinter og vår solgt eiendommene som huset Høgtun og Bardufoss videregående skoler. Nå skal også Målselv kommune selge stor eiendom, for til uka blir eiendommen som i mai i fjor ble faset ut etter å ha huset et syke- og aldershjem i over 60 år, lagt ut for salg.


Snart starter flyttingen — skal være trygt for ansatte og beboere

11. mai starter flytting fra Målselv syke- og aldershjem til nye Målselv helsetun.


– Her er det muligheter for veldig mye i framtida! Men privat sykehjem skal det ikke være her, for det har politikerne bestemt, sier Thorbjørn Nymo, som er den som er ansvarlig for å forestå salget for Målselv kommune.