En overrasket og ydmyk Hugo Nordnes får uventet hjelp:

– Nesten så jeg måtte ta til tårene

Etter å ha fortalt gladnyheten om at han starter opp igjen Hugos Pub til sommeren, har Hugo Nordnes nå fått oppstartshjelp fra flere hold.

OPPSTARTSHJELP: Hugo Nordnes forteller at han blir målløs av all hjelpen han får til å starte opp igjen Hugos Pub.   Foto: Arne Ivar Hanssen

nyheter

Fredag for en uke siden ble det startet en Spleis-aksjon der pengene går til oppstarten av Hugos Pub. Det er Roy Sebulonsen, som opprinnelig er fra Senja men som har bodd 35 år på Finnsnes, som står bak initiativet.

På samme tid, fra et annet hold, har Nordnes fått hjelp fra en artist fra Harstad som har spilt mye på puben hans opp igjennom. Navnet hans er Victor Larsen, og etter at han hørte om Spleis-aksjonen, hev han seg med og støttet egenhendig Nordnes med det han omtaler som en sekssifret sum.