– Vil ikke være med i et flertall som aksepterer at familien lever videre i kirkeasyl

SV vil ikke sette ultimatum, men kirkeasylsaken kan likevel bli tema i eventuelle regjeringsforhandlinger. – For meg være helt uakseptabelt å være med i et flertall som aksepterer at denne familien lever videre i kirkeasyl, slår Torgeir Knag Fylkesnes (SV) fast.

UAKSEPTABELT: – For meg være helt uakseptabelt å være med i et flertall som aksepterer at denne familien lever videre i kirkeasyl, sier Torgeir Knag Fylkesnes.   Foto: Terje Pedersen / NTB

nyheter

Stortingsrepresentanten fra Troms reagerer på en sak i Folkebladet 1. mai der lokalpolitiker Per-Inge Søreng (KrF) kritiserte SV fordi Karin Andersen (SV) svarte at partiet ville gå til valg på partiprogram og deres våre hovedsaker. Andersen svarte ikke på om de ville kreve løfter/garantier fra eventuelle samarbeidende politiske partier rundt kirkeasylsaken.

Kritiserte SV

– Dess sterkere vi blir dess sterkere står vi i forhandlinger, svarte Andersen på e-post.