Ser på innspillingsmuligheter i Nord-Norge – besøkte denne plassen

Det er liten tvil om at det er mange i landet som ønsker seg «Kompani Lauritzen» til egen landsdel. Nå har produksjonsselskapet bak den kjente TV2-serien, Seafood, og Dag-Otto Lauritzen, vært i Bjerkvik.

SUKSESS: Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård fra Kompani Lauritzen under sesong 2.   Foto: Matti Bernitz

nyheter

Fremover skriver at den populære TV-serien vurderer å flytte produksjonen fra HV-leiren i Setnesmoen ved Åndalsnes. I vår skal produksjonsselskapet, Seafood, sammen med blant andre Dag Otto Lauritzen og tidligere nestkommanderende i Forsvarets spesialkommando, John Hammersmark, som er kapteinen i serien, ha besøkt Elvegårdsmoen.

Forsvarssjef Eirik Kristoffersen bekrefter til avisa at Elvegårdsmoen er ett av de stedene produksjonsselskapet ser på som aktuelt.