Salg av gamle Bardufoss videregående skole:

Har fått bud på 6 mill.

Per mandag ettermiddag var det kommet inn ett bud på den 143.000 kvadratmeter store eiendommen som tidligere huset Bardufoss videregående skole. Budet er på 6 millioner kroner, og akseptfristen er satt til onsdag klokka 15.

HAR FÅTT BUD: Ben-Ruben Heimstad (t.v.) og Sondre Hjemlevoll i SNE Næringsmegling har i oppdrag å selge gamle Bardufoss videregående skole for Troms og Finnmark fylkeskommune. Per mandag ettermiddag var det kommet inn et bud på seks millioner kroner på eiendommen, og så får de nærmeste dagene og timene vise om dette står seg fram til budfristen klokka 15 onsdag.  Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

– Vi har registrert stort engasjement og stor interesse rundt denne eiendommen, noe vi spesielt ser knyttet til de annonsene vi har lagt ut på Facebook. Jeg kan bekrefte at vi har fått inn et bud på seks millioner kroner og at budgiver har satt en akseptfrist til onsdag klokka 15, sier Ben-Ruben Heimstad i SNE Næringsmegling.

Forbehold

Det er altså SNE Næringsmegling som har oppdraget med å selge eiendommen på vegne av eieren, Troms og Finnmark fylkeskommune. Heimstad ønsker ikke å røpe hvem budgiveren er, men han sier at denne har lagt inn noen forbehold for budet.