Hege skal gi ti prosent av bedriftens overskudd til lokalmiljøet:

– Det er som en «takk for lånet»

Hege i Norwegian Wild skal gi ti prosent av overskuddet hun får igjennom bedrifta til lokale naturområder på Sør-Senja. – Jeg ønsker å gi litt tilbake, sier hun.

BIDRAR LOKALT: Hege Dekkerhus i Norwegian Wild forteller at hun, sammen med flere av dem som har tatt våtkort hos henne, er ivrige søppelplukkere. – I neste uke skal vi til store Risøya på Stonglandseidet, og jeg håper å få med med så mange som mulig, sier hun. Begge foto: Norwegian Wild 

nyheter

Hege Enge Dekkerhus er daglig leder i Norwegian Wild i Tranøybotn på Senja. Nå lanserer hun et prosjekt der hun skal gi litt av overskuddet bedrifta sitter igjen med «tilbake til naturen».

– Ti prosent av alt overskudd jeg får inn gjennom kursene og aktivitetene skal gå til lokale naturområder slik at man kan ruste opp/bygge gapahuker, bålplasser, utedoer og så videre. Jeg kommer til å samarbeide med lokale som vet mer om hvilke behov og plasser som trenger litt støtte, forklarer hun.