Vant prisen for beste elevbedrift: – Vi er helt sjokka!

Torsdag ble årets elevbedriftsmesterskap gjennomført digitalt, der rekordhøye 48 påmeldte elevbedrifter fra Troms og Finnmark deltok. Elevbedriften Healthy Fast Food EB fra Finnsnes Ungdomsskole stakk av med seieren i kategorien «Sunn Mat», og den gjeveste prisen av de alle, «Beste Elevbedrift».

JUBLER: Vinneren av «Beste elevbedrift», Healthy Fast Food EB, består av f.v Julie Johnsen, Mathias Borch Pettersen, Sivert Strand, Christian André Stien Skoglund, Anna Tomine Andersen, Jacob Winther. Theo Wulfsberg var ikke er tilstede da bildet ble tatt.  Foto: Ida Larsen

nyheter

– Vi er helt sjokka! Det føles veldig bra, men vi ble veldig overraska, forteller Julie Johnsen, som er økonomiansvarlig i Healthy Fast Food EB.

– Vi var sikre på at Tromsø skulle stikke av med seieren, de har mange elever og mange ungdomsbedrifter, så dette kom egentlig som et sjokk på oss, sier daglig leder i elevbedriften, Mathias Borch Pettersen.