Økte omsetningen med flere millioner på ett år — i 2021 kan det bli enda bedre

Med en omsetning på 14,5 millioner kroner i fjor økte Bilbyen Skadesenter på Finnsnes resultatet fra millionunderskudd i 2019 til et solid overskudd i fjor. Og 2021 ser ut til å slå alle rekorder for skadesenteret.

ANSATTE: – Vi har flinke folk som arbeider godt, sier daglig leder Sten Johnsen. F.v: Espen Åsland, Stein Henning Krog, Mikael Masvik, Stig Jarle Jenssen, Stian Didriksen, Malin Åsland (på utplassering), Raymond Kling.   Foto: Ida Larsen

nyheter

For tre år siden startet Bilbyen Skadesenter opp i Botnhågen på Finnsnes. Ti millioner ble brukt til å pusse opp bygget og få på plass tipp topp moderne utstyr.

– For å få avtale med forsikringsselskapene i dag så må vi ha det utstyret som kreves og kompetente folk. Dette har blitt skikkelig bra. Vi har topp teknisk utstyr for å utføre arbeid innen karosseri, lakk og bilglass, og vi har faglærte medarbeidere, sa daglig leder Sten Johnsen ved Bilbyen Skadesenter til Folkebladet under åpningen i mars 2018.