Tre kjente fjes vil bli ny «lensmann» i Midt-Troms

De er alle velkjente skikkelser på innlandet. Nå er det klart at enten Katrine Grimnes, John-Kåre Granheim eller Ole Johan Skogmo blir Andreas Nilsens etterfølger som lensmann i Midt-Troms.

KJEMPER OM JOBBEN: John-Kåre Granheim og Katrine Grimnes er begge politioverbetjenter i Midt-Troms. Nå ønsker de begge å ta et steg opp og overta den stillinga som politiinspektør med funksjon som driftsenhetsleder for Midt-Troms som ble ledig da Andreas Nilsen fratrådte for en knapp måned siden.– Det er ikke til å legge skjul på at det er blitt mer rævkrok og handbak her på kontoret etter at det ble klart hvem som har søkt på jobben, sier Grimnes spøkefullt.   Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

– Ja, det er ikke til å legge skjul på at det er blitt mer rævkrok og handbak her på kontoret etter at det ble klart hvem som har søkt på jobben, ler Katrine Grimnes.

Hun er i dag konstituert i stillinga som nå skal bekles permanent, og blant kandidatene hun konkurrerer mot er hennes mangeårige politioverbetjentkollega John-Kåre Granheim.