Tilbyr ny båtskyss mellom Tennskjær og Tromsø

Etter at hurtigbåtrute 4 Tromsø-Vikran-Tennskjær-Lysnes reduserte rutetilbudet var det mange fortvilte innbyggere. Nå tilbyr reiselivsbedriften Polar Adventures båtskyss for passasjerer mellom disse plassene.

BÅT: Denne båten tar sin første tur mellom Tromsø og Tennskjær førstkommende lørdag.   Foto: Polar Adventures

nyheter

– Vi så at det var veldig stort engasjement rundt nedleggelsen av denne ruta. Vi har forhørt oss litt rundt og fått veldig god respons fra folk på å prøve å få opp en erstatning av transport i denne ruta, sier markedsansvarlig Thomas Nyborg i Polar Adventures.

Reiselivsbedriften Polar Adventures holder til i Tromsø og tilbyr aktiviteter, turer og opplevelser for turister. Nå vil de altså også tilby båtskyss med båten deres for innbyggere og andre som måtte trenge det mellom Tromsø-Vikran-Tennskjær-Lysnes.