Jubler etter flertall for Nord-Norgebanen:

– Uten korona hadde det blitt kakefest

Det var mange som var fornøyde etter at det ble flertall i Stortinget tirsdag for å be regjeringa igangsette arbeidet med å realisere jernbanen i Nord-Norge. Blant dem Sps Sandra Borch og Aps Nils Foshaug.

HÅPER PÅ TUR: Nils Foshaug (Ap) sier han ikke hadde takket nei til en åpningstur på Nord-Norgebanen sammen med Hilde Sagland t.v. Her sammen med tidligere Tromsø-ordfører, Kristin Røymo. Foto: Stein Wilhelmsen 

nyheter

– Det er helt fantastisk. Det er et historisk vedtak som ble gjort i dag, sa stortingsrepresentant for Troms, Sandra Borch (Sp), til Folkebladet tirsdag.

– Det er et taktskifte for Nord-Norgesbanen, og vi er veldig glad for at Arbeidetpartiet endelig ble med om bord på toget mot nord. Jeg legger merke til at regjeringa fortsatt står igjen på perrongen, derfor var det viktig for oss å få til et tydelig flertall i Stortinget, mener hun.