Fylkeskommunen hadde befaring på Valvågveien søndag: Dette kom de fram til

Den mye omtalte Valvågveien på sør-Senja har nå blitt befart av fylkeskommunen. Svaret som kom, er det nok mange som gleder seg over.

HULLETE: Slik har Valvågveien sett ut den siste tiden.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

nyheter

Det er mange som har ment at den fylkeskommunale veien 7848 Valvågveien i år har vært dårligere enn det den noen gang har vært. Da Folkebladet noen uker tilbake tok kontakt med bussjåføren som hver tredje uke kjører på strekninga, sa han dette om veien.

– Veien er ikke forsvarlig, og nok får være nok. Jeg har aldri sett veien så dårlig som den er nå, og jeg kommer ikke til å kjøre på veien igjen før den bedres. Det er mange som bruker veien, og det er virkelig tid for at den prioriteres, sa Gunnar Torgersen, i Tide, da.