Fikk se og føle forholdene på Valvågveien:

– Situasjonen er akutt og noe må gjøres umiddelbart

Ordfører, rådmann og andre politikere i Senja kommune befarte den mye omtalte Valvågveien på Sør-Senja torsdag. Ordføreren jobber i disse dager tett opp mot fylkeskommunen for å gjøre noe med den uholdbare grusveien.

BEFARING: Ordfører Tom-Rune Eliseussen og SVs Herbjørg Valvåg prater med innbyggere langs veien.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

nyheter

– Det er et sorgens kapittel og det kan ikke bli verre enn det er nå. Det er det de vi har møtt sier også, denne veien har aldri vært i dårligere forfatning, sier Senja-ordfører Tom-Rune Eliseussen (Sp) til Folkebladet, etter å ha humpet seg gjennom veien på ca. åtte kilometer.

– Jeg har vært i kontakt med fylkeskommunen og de definerer dette som en av de dårligste veiene i gamle Troms fylke. Denne situasjonen er akutt og noe må gjøres umiddelbart, fortsetter ordføreren.