Byggesystemer på Finnsnes har blitt kjøpt opp av Renta: – Nå blir vi landsdekkende

Torsdags morgen fikk Folkebladet tilsendt en pressemelding der det kommer fram at konsernet Renta Group kjøper samtlige aksjer i Byggesystemer. For avdelingen på Finnsnes betyr det nye muligheter i ny «drakt», men på samme lokasjon som før.

LEDER: Leder for Byggesystemer sin avdeling på Finnsnes, Sten-Jonny Kildahl.   Foto: Privat

nyheter

Avtalen mellom Renta og Byggesystemer ble ferdigforhandlet og signert i påskeuken, med overtakelse i slutten av april 2021. Byggesystemer ble etablert i 1975 og har en solid markedsposisjon med 160 ansatte fordelt på åtte avdelinger i Nord-Norge og én i Oslo. Renta har på sin side 60 ansatte fordelt på avdelinger i Bergen, Os, Stavanger, Stord, Romerike og i Narvik.

Sten-Jonny Kildahl er leder for Byggesystemer sin avdeling på Finnsnes. Han og de ansatte ser svært positivt på å bli del av et større selskap.