Ordføreren tok til motmæle etter kritikk under formannskapsmøte:

– Det stemmer ikke

Under formannskapsmøte tirsdag ble det diskutert flere aspekter rundt måten regnskapstallene til Senja kommune fra 2020 ble lagt frem på. Ordføreren var klar i sin tale da han mente det var blitt gjort riktig.

MØTE: Formannskapsmøte i Senja kommune tirsdag. Ordfører Tom-Rune Eliseussen (t.v.) og SVs Herbjørg Valvåg. Innfelt: Faksimile av Folkebladets oppslag lørdag 27. mars.   Foto: Skjermdump av direktesending

nyheter

SVs Herbjørg Valvåg, var først ute med å kritisere måten Senja kommune la fram regnskapet på. Hun mente man måtte være mer nøye på hvordan man kommuniserte det ut, og reagerte på at formannskapet fikk kjennskap til tallene så sent.

– Kanskje burde Senja kommune tenke over kommunikasjonsstratergien sin. Og neste år må vi ligge bedre an slik at formannskapet kan bli mer beredt på å ta imot regnskapstallene, sa hun.