Spleiselag sørger for mobildekning i Kaperdalen

Det har i mange år vært jobbet for å få på plass mobildekning i Kaperdalen. Om få måneder skal dekningen være på plass.

DEKNING Mobildekning i Kaperdalen på Senja vil blant annet øke sikkerheten for de som ferdes langs veien på vinterstid ifølge Senja-ordfører Tom-Rune Eliseussen.  Foto: Lars Olav Rege

nyheter

Fylkesråd for samferdsel Kristina Hansen (Ap) sier det er en glede å kunne meddele at de siste brikker for gjennomføringen nå er på plass og at det dermed er klart for mobildekning i Kaperdalen fra utpå høsten 2021.

– Dette vil få stor betydning for næringslivet og befolkningen på Senja. Det vil også bety bedret sikkerhet for brøytemannskapene og at vi får satt i drift en værstasjon som vil gi oss viktig informasjon i vår planlegging, sier Hansen i en pressemelding fra fylkeskommunen mandag.