Hyller norsk helsevesen etter at hun falt av sykkel og skadet seg alvorlig: – De er fantastiske folk

Det er kort vei fra den fineste dagen i oktober til måneder med rekonvalesens. Karin Mikkelsen (61) er så takknemlig for norsk helsevesen.

TAKKNEMLIG: Etter en alvorlig ulykke i oktober i fjor fikk Karin Mikkelsen oppleve helsevesenet fra innsiden, fra regionale sykehus til rehabilitering og opptrening lokalt. Hun er så takknemlig for alle de gode menneskene som ivaretar deg – bak fra venstre ser vi Camilla Stefanussen, Ranveig Rørslet og Veljko Tmusic ved Sørreisa omsorgssenter.   Foto: Arne Ivar Hanssen

nyheter

Julegirlanderne henger fremdeles rundt hovedinngangen på Sørreisa omsorgssenter. Det kan de godt gjøre, mener Karin Mikkelsen. For mange som besøker rådhuset på Finnsnes, er Mikkelsen et kjent fjes fra servicetorget, hvor hun arbeider som konsulent. Nå ønsker hun å gi en honnør til alle som har gjort det slik at hun er på beina igjen.

Hun og ektemannen Tormod bor i Sørreisa. Første helg i oktober skulle være siste tur med bobil denne sesongen, hadde de planlagt. De overnattet på Garsnes brygge i Salangen, og lørdag syklet de i finværet inn til Sjøvegan.