Slik har oppstarten vært ved den nye filetfabrikken på Senja: – Tøft, men ganske fornøyd

Med i snitt 25 ansatte tar Nergård Fisk unna 17-18 tonn råstoff for dag ved bedriftens nye filetfabrikk i Senjahopen.

FILETFABRIKK: Nergård Fisk i Senjahopen sin nye filetfabrikk gir arbeid til rundt 25 personer. De tar unna 17-18 tonn råstoff for dag. Hovedproduktet er vakuumpakket torskeloins som selges til Italia og til Coop i Norge gjennom Domstein.   Foto: Nergård

nyheter

Etter en innkjøringsperiode i januar, startet Nergård Fisk opp med ordinær drift ved den nye filetfabrikken fra 1. februar.

– Det har vært en tøff start, men sånn er det med alle nye fabrikker. Vi er likevel ganske fornøyd med oppstarten. Hittil har vi produsert hver dag i to måneder. Mars har vært grei, sier salgs- og produksjonsdirektør Jon Ingi Bjørnsson i Nergård.