Personer i Troms og Finnmark ligger an til å få 1,52 milliarder igjen på skatten

I Troms og Finnmark får 131.000 personer igjen på skatten, mens 44.000 får restskatt.

SKATT: Skattemeldingen til lønnstakere, pensjonister og personlig næringsdrivende ble sendt ut mellom 16. mars og 7. april av Skatteetaten. Foto: Skatteetaten  Foto: Bård Brinchmann Løvvig

nyheter

Skattemeldingen til lønnstakere, pensjonister og personlig næringsdrivende ble sendt ut mellom 16. mars og 7. april av Skatteetaten. I en pressemelding onsdag opplyser de om at det er viktig å sjekke at opplysningene i skattemeldingen er riktig.

Tallene til Skatteetaten viser at mange har betalt litt for mye skatt gjennom 2020. Den foreløpige skatteberegningen viser at 3 av 4 lønnstakere og pensjonister ligger an til å få skatt til gode. 2,7 millioner skattytere får tilbake til sammen 32,4 milliarder kroner. I snitt er dette 12.000 kroner tilbake på skatten.