Drømmer du om å fiske laks i Målselva til sommeren?

Påmeldinga starter om kun ei uke

Selve fisket starter ikke før 15. juni, men allerede neste torsdag kan du melde deg på for å være med i trekninga om fiskekortene for den første fiskeuka under Målselvfossen.

SNART KLART: Fortsatt er det lenge til 15. juni og åpninga av laksefisket i Målselva, men allerede neste torsdag kan man melde seg på for å være med i trekninga om fiskekort for den første fiskeuka i kortsonen nedenfor Målselvfossen.   Foto: Morten Dokka.

nyheter

Det pleier å være betydelig interesse for laksefisket i kortsonen nedenfor fossen, og i år blir det neppe noe unntak. Neste torsdag, altså 15. april, åpnes det for påmelding til trekninga om fiskekortene for den første fiskeuka midt i juni, og trekninga vil så finne sted 6. mai.

– Selve trekninga er det Inatur som foretar, og så er det min jobb å vaske lister for å sjekke at noen ikke prøver å snike til seg flere kort, sier kontaktperson for fiskekort, Erling Andreassen.