Ber om følgetjenestemøte med Bardu

Kommunedirektøren i Målselv ber om et møte med Bardu kommune for å diskutere samarbeid om følgetjeneste for gravide og fødende.

BER OM MØTE: Kommunedirektør Frode Skuggedal.   Foto: Gjermund Nilssen

nyheter

De to innlandskommunene har i ei årrekke samarbeidet om slik tjeneste, men av ulike årsaker har Målselv de to seneste årene i liten grad tilbudt tjenesten. I mars vedtok kommunestyret i Målselv å utsette en avgjørelse om tjenestens videre skjebne, og samtidig ble kommunedirektøren bedt om å avklare mulige samarbeidspremisser med Bardu.

Det følger nå kommunedirektør Frode Skuggedal opp, og i et brev til Bardu ber han nabokommunen om å prøve å finne tid til et møte i løpet av april. Kommunestyret i Målselv har som intensjon å fatte vedtak om følgetjenesten i sitt neste møte 5. mai.