Ber kommunen gjøre noe med ulovlige avfallsplasser

Arla Vilhelmsson ber administrasjonen nok en gang gjøre noe med ulovlige grovavfallsplasser i Lavangen. Kommunedirektøren lover at de jobber med «skrotnissene» og tar alle verktøy i bruk. 

SKROT: Hensatte vrak av ulike kjøretøyer og skrot som står rundt om i kommunen vil politikerne ha fjernet i Lavangen. Administrasjonen tar et krafttak til våren.  Foto: Illustrasjonsfoto

nyheter

- Hva vil kommunen gjøre med de ulovlige grovavfallsplassene som er etablert rundt omkring i kommunen, spør representanten Arla Vilhelmsson i kommunestyret nylig(Ap) og forteller at hun har tatt dette opp politisk fire- fem ganger. Hun begrunner det med at hun ikke er ute etter å ta folk.

Frekk miljøkrim

- Jeg synes det er det er enestående frekt at noen tenker at Lavangen er et sted der søppel kan dumpes. Det er van-respekt for bygda vi bor i og for oss innbyggere som jeg synes er vanskelig å tolerere. Jeg ønsker at det skal settes fokus på det, sier hun og karakteriserer dette som miljøkriminalitet.