Nå søker de ansatte til anlegget som skal bli verdens største av sitt slag

Salmars settefiskanlegg i Gjøvika skal fordobles og bli verdens største settefiskanlegg. Nå søker de etter driftsleder, røktere og lærlinger til anlegget.

SØKER KOLLEGER: Salmar i Gjøvika på Senja søker nå etter flere ansatte til settefiskanlegget som nå fordobles. Fra venstre: Solbjørg Seljenes, Daniel Simonsen, Vegar Pedersen, Kristoffer Grande, Eirik Eidissen, Håkon Hjemgård, Line Stokm, Stein Roar Ernstsen, Einar Rochmann, Janita Johansen, Marius Rochmann, Jan Erik Løhre, Til Louis Wehner og Stian Andersen.  Foto: Salmar

nyheter

Byggingen er i full gang og om ett år skal andre byggetrinn av Salmars settefiskanlegg i Gjøvika på Senja være ferdig. Da blir Salmar Settefisk Senja verdens største settefiskanlegg med en årlig produksjonskapasitet på 30 millioner smolt.


Blir blant verdens største

– Anlegget blir mer en fordoblet nå, og om jeg ikke tar mye feil vil vi nok bli blant verdens største settefiskanlegg, sier produksjonsleder Stian Iversen om gigantanlegget som nå tar form i Gjøvika på Senja.


Nå søker SalMar etter kompetansen som behøves for å drifte anlegget, skriver Salmar i en pressemelding tirsdag.