Korona-året gikk over all forventning for verkstedet

Verkstedet på YX-stasjonen på Sjøvegan starta for ett år siden nærmest med å stenge dørene. Men 2020 ble likevel et knallår for bedriften.

EU-kontroller: Siden oppstarten har denne gjengen tatt 384 EU-kontroller og 244 etterkontroller. Fra venstre: Jan Edgar Sørensen, Brynjar Johnsen og Daniel Sørensen.  Foto: Morten Dokka

nyheter

– Samme dagen som koronaen small inn åpnet vi verkstedet. Så det ble enn trang åpning der jeg måtte permittere ansatte. Men etter det har det gått veldig bra. Vi tok en sjanse og kjørte på etter en tid i permisjon. Og vi hadde et år over all forventning i 2020, sier daglig leder Brynjar Johnsen til Folkebladet.

Johnsen har kjørt bedriften gjennom 2020 uten økonomisk støtte fra det offentlige som følge av koronasituasjonen. Likevel økte han omsetningen med 52 prosent, omkring 1,8 millioner kroner mer enn året før.