18 ambulansearbeidere i karantene - en av fire ambulanser på Finnsnes tatt ut av drift

En ambulansearbeider på Finnsnes har testet positivt og dermed er 18 ansatte satt i karantene. En av fire ambulanser på Finnsnes er tatt ut av drift inntil videre.

  Foto: FOTO: VEGARD WIWESTAD GRØTT / NTB

nyheter

Seksjonsleder Knut E. Sæbbe ved ambulansestasjonen på Finnsnes bekrefter overfor Nordlys at det mandag kom et positivt svar på hurtigtesten fra en av deres ansatte. 18 ansatte som regnes om nærkontakt med personen som har testet positivt er derfor satt i karantene, og en av tre ambulanser er ute av drift.

- Det påvirker oss selvsagt, men det er ingen krise. Vi klarer å holde tre av fire ambulanser i drift, mens en av bilene er tatt ut av drift. Det er litt styr for å få det til å gå rundt, men publikum kan være trygge på at ambulansetjenesten i området er oppe og går, sier Sæbbe til Nordlys.