Har fått endelig svar på de positive hurtigtestene

De tre personene som fikk påvist positiv hurtigtest i går, 4. april, har nå fått bekreftet positiv PCR test.

BEMANNING: – Når fastlegekontorene har stengt er det Finnsnes interkommunale legevakt som har ansvar for øyeblikkelig hjelp. Legevakta er bemannet med to sykepleiere og èn lege på jobb, samt en lege i bakvakt, skriver Marit Storli og Aslak Hovda Lien. Foto: Carina Hansen  Foto: Carina Hansen

nyheter

Alle de tre som nå har testet positivt, samt det påviste tilfellet fra 3. april, befinner seg i isolasjon i Senja kommune. Det melder Senja kommune i en pressemelding. To personer kommer fra Senja kommune, mens en er bosatt i Sørreisa kommune og en er bosatt i Indre Østfold kommune.

Det er så langt ikke kommet svar på alle prøver som ble tatt i går på teststasjonen på Silsand, opplyser kommunen.