– Får store sko å fylle

Jørgen Engenes overtar stafettpinnen og blir ny Jobzone-partner på Finnsnes.

OVERTAR: Jørgen Engenes blir ny Jobzone-partner på Finnsnes. Til høyre: Daglig leder i Jobzone Troms, Grete Wilsgaard.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

nyheter

Jobzone-kontoret på Finnsnes ble startet med Silje Haugan for ca. to og et halvt år siden og videreføres nå med Jørgen Engenes.

– Silje har gjort en fantastisk jobb og du får store sko å fylle, men det har vi stor tro på at du skal klare. Vi ser at det er et kjempespennende marked her i hele midtfylket og vi har landet på at du kan være den som kan bringe selskapet videre og ta det til nye høyder med din kjennskap til næringslivet og den profilen du har. Den passer oss veldig bra, sa daglig leder i Jobzone Troms, Grete Wilsgaard, til Engenes før hun overrakte han nøklene fredag.