Hun konstitueres som «lensmann» i Midt-Troms:

Grimnes vil ha jobben fast

1. april fratrer Andreas Nilsen jobben som leder for Midt-Troms lensmannsdistrikt. Da konstitueres Katrine Grimnes i stillinga, og hun vil også være blant søkerne når den permanente jobben nå lyses ut.

BLIR SJEF: Katrine Grimnes blir konstituert i stillinga som leder for Midt-Troms lensmannsdistrikt når Andreas Nilsen fratrer førstkommende torsdag. Politibetjenten røper også at hun vil være blant søkerne når stillinga som permanent «lensmann» nå lyses ut.   Foto: Morten Dokka

nyheter

– Ja, jeg vil være blant søkerne, sier Grimnes, som til daglig er politioverbetjent og har jobbet i politiet i Bardu og Målselv i 23 år, og som fra 1. april altså blir konstituert som lensmann i Midt-Troms, eller geografisk driftsenhetsleder som det formelt heter nå.

Lyses ut nå

Kari Brøndbo er HR-direktør i Troms politidistrikt, og hun forteller at stillinga som politiinspektør med funksjon som driftsenhetsleder (tidligere kalt lensmann) for Midt-Troms vil bli lyst ut så snarest.