Fikk ned prisen på leieavtalen med 750.000 i året

Under kommunestyremøte i Senja torsdag orienterte ordføreren om forslaget til den nye leieavtalen i Kunnskapsparken. Den ble enstemmig vedtatt.

FORHANDLINGER: Senja kommune har fått ned leieprisen hos Kunnskapsparken på Finnsnes betraktelig.   Foto: Reidar Ingebrigtsen

nyheter

I forkant av kommunestyremøte torsdag var Senja-ordfører, Tom-Rune Eliseussen, og rådmann Hogne Eidissen, i et forhandlingsmøte med huseier av Kunnskapsparken på Finnsnes om leieavtalen kommunen har med dem. Arealet de forhandlet om var på totalt 1.465 kvadratmeter, noe som inkluderer biblioteket og Newton-rommet.

Under kommunestyremøtet la ordføreren fram forslaget han og rådmannen hadde forhandlet fram. Han opplyste at huseier hadde kommet med tilbud om en ny leieavtale, der kommunen kunne spare 752.812 kroner i året i forhold til slik leiekontrakten er nå.