Kommunen med gladnyhet: 30 årsverk knyttet til anlegg på Rødbergodden kommer

I kommunestyremøte torsdag offentliggjorde Senja-ordfører Tom-Rune Eliseussen at Tian helse AS har vunnet konkurransen om å drive SÆRBOL (Særskilt bo- og omsorgsløsning) på anlegget Rødbergodden i Senja kommune.

RØDBERGODDEN FORT: Tian helse AS skal drive Særbol (Særskilt bo- og omsorgsløsning) på anlegget de neste årene.   Foto: Knut Aune

nyheter

– UDI har tildelt kontrakt til Tian Helse AS om drift av åtte faste plasser og fire stykkprisplasser på Rødbergodden i Senja kommune. Tilsvarende har de også tildelt kontrakt til Aurora Omsorg AS om drift av syv faste og fem stykkprisplasser i Gratangen kommune, leser ordføreren opp fra en mail sendt av UDI under kommunestyremøtet, og fortsetter.

– Vertskommunen er en viktig samarbeidspartner for UDI når det gjelder Særbol, og vil gi viktige tjenester til målgruppen. UDI er derfor helt fra starten av opptatt av god dialog og samarbeid med vertskommunen og andre samarbeidspartnere som spesialisthelsetjenesten og politi, leser han.